Sposób przygotowania

Ciasto rozwałkować dość cienko, pokroic w dowolne formy - kwadratu, romby, paski, koła...
Składniki rozdrobnić według uznania i połączyć z przyprawami.
Pieczarki usmażyć z dodatkiem odrobiny oleju z suszonych pomidorów, odparować i ostudzić.
Ułożyć farsz na przygotowanych porcjach ciasta, posypać ziołami i zapiec w temp. 250*C do zrumienienia.
Podawać na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    AŻ SLINKA CIEKNIE JAK SIE SKŁADNIKI CZYTA :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam pizze i jej różne odsłony:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !