Sposób przygotowania

z podanych składników wychodzi 4 podwójne tosty

Oliwki kroimy w plasterki, tuńczyk delikatnie rozdrabniamy widelcem, ser żółty ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do miski wbijamy jajka, rozbijamy widelcem, dodajemy mleko, oliwę i pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Połowę masy przekładamy do nagrzanego opiekacza do kanapek i pieczemy15 minut. Po upieczeniu wyjmujemy tosty i pieczemy pozostałą masę również 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    WYGLĄDAJĄ BARDZO SMACZNIE , OCZY JEDZĄ :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !