Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej z pomidorem i ogórkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2 sztuki
pomidor 2 sztuki
posiekany szczypiorek 1 łyżka
ogórek kiszony 1 sztuka
olej 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej z pomidorem i ogórkiem

Oczyszczoną kapustę posiekać, posolić, odstawić by zmiękła. Ogórek obrać, pokroić razem z pomidorem na niewielkie kawałki, dodać do kapusty. Połączyć ze szczypiorkiem, surówkę doprawić solą, pieprzem, szczyptą cukru, skropić olejem i wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 27.08.2012 08:06
super surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak