Sposób przygotowania

Truskawki umyć, oczyścić z szypułek i pokroić na połówki. Galaretkę rozpuścić w 350ml wrzątku kiedy zacznie tężec zalać truskawki. Włożyć do lodówki. Stężałą galaretkę z owocami wyłożyć z pojemniczka pokroić w kwadraciki i podać. Jeśli ktoś chce może udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, świetnie wyglądają :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    fajny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zawsze taki deser się zje...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !