Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z nadzieniem szpinakowo jajecznym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

babeczki 1 opakowanie
szpinak 1 garść
jajko 2 szt
twaróg 1/2 kostki
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z nadzieniem szpinakowo jajecznym

Do zrobienia tej potrawy użyłam kupne gotowe babeczki kruche . Nadzienie. Szpinak myjemy i gotujemy chwilę w osolonej wodzie . Następnie odcedzamy i studzimy . Zimny szpinak miksujemy . Dodajemy pół kostki twarogu i wyciśnięty czosnek Doprawiamy sola i pieprzem do smaku . Jajka gotujemy obieramy i siekamy dodajemy do pasty mieszamy . Nakładamy do babeczek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

motyl 28.06.2012 09:42
smaczne
iwa643 28.06.2012 07:37
polecam na przystawkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak