Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mąkę żółtka i cukier z margaryną zagniotłam podzieliłam na połowę jedną część włozyłam do zamrażalki na 30 minut a drugą rozwałkowałam i położyłam na dno tortownicy wysmarowanej masłem .Wyłożyłam jabłka na ciasto


Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    chce się go zjeśc
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wygląda pysznie.Mam tylko pytanko,czy żurawina się nie przypiekła?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !