Sposób przygotowania

Z melona i arbuza wycinamy niewielkie kuleczki. Ser pleśniowy (najlepszy Lazur firmy Turek) kroimy w średnią kostkę. Papryczkę chilli oczyszczamy z pestek i kroimy w bardzo cienkie talarki. Na talerzyk wykładamy opłukaną i odsączoną sałatę i rukolę. Wykładamy melonowe i arbuzowe kuleczki oraz kostki sera. Z jogurtu, posiekanej mięty i miodu przygotowujemy klarowny dressing. Polewamy nim przygotowaną sałatkę. Całość ozdabiamy talarkami papryczki chilli. Sałatkę podajemy schłodzoną do świeżego pieczywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo bardzo ciekawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !