Sposób przygotowania

Śledzie pokroić na kawałki ok. 2-3 cm, cebulę posiekać w półkrążki,sparzyć wrzącą wodą i dodać do śledzi,następnie wsypać groszek i kukurydzę, wymieszać wszystko w śmietanie i doprawić pieprzem.Przed podaniem posypać posiekaną zieloną cebulką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dobre, duzo lepsze niz kupne
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    tak tez wolę robione
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    uwielbiam śledzie pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    ale smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo mi smakują takie śledziki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !