Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy. Wsadzamy do rękawa. Dodajemy miód (może też być scukrzony). Wsypujemy sezam oraz przyprawę do drobiu po myśliwsku Prymat. Worek zamykamy i potrząsamy aby przyprawy się wymieszały z mięsem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni. Po połowie czasu rozcinamy worek, aby skrzydełka dobrze się przypiekły. Podałam z ziemniaczkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    z miodem są miodzio
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam takie potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dla mnie super :-)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !