Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pasztetem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
musztarda
sól
pieprz
śmietana 3 łyżki
rzodkiewka
pasztet 200 (drobiowy)
jajko ugotowane na twardo 10

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pasztetem

Jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Pasztet ucieramy z żółtkami, dodajemy majonez, śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem, Farsz mieszamy z pokrojoną drobno rzodkiewką. Białka napełniamy farszem, można ozdobic zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak