Sposób przygotowania

Filety skropić sokiem z cytryny - odstawić do nasiąknięcia. Następnie obsmażyć na patelni z rozgrzanym tłuszczem z obu stron na złoty kolor. SOS: Czosnek oraz cebulę obrać, a następnie bardzo drobno posiekać. Na patelnię z rozgrzaną oliwą dodać cebulę oraz czosnek i razem dusić pod przykryciem ok 10 minut. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę - dodać do reszty. Przyprawić natką pietruszki oraz oregano. Dodać cukier i sól do smaku - całość dokładnie wymieszać. Powstałym sosem zalać filety w naczyniu do zapiekania i wstawić do piekarnika na ok 25 minut. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rybki !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    mniami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !