Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

kiełbasę kroję w kostkę i przesmażam na maśle, dodaję do tego pokrojoną w kostkę cebulę i chwilę podsmażam. Wrzucam do garnuszka. Papryki myję, wyjmuję pestki i kroję w małe paseczki. Cukinię i pieczarki kroję w kostkę. Do kiełbasy wrzucam pieczarki i paprykę. Duszę 10-15 minut. Dodaję cukinię i duszę pod przykryciem do miękkości, co jakiś czas mieszając. Doprawiam przyprawami i koncentratem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    zawsze robiłam ten przepis... uwielbiam to
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !