Sposób przygotowania

Rybę kroję na mniejsze części, obtaczam w mące i smażę. Pora i cebulę kroję w paski i podsmażam lekko soląc. Marchewkę, selera i pietruszkę tarkuję. Wkładam do garnuszka, dodaj wodę, ziele angielski, pieprz i listek. Dodaję podsmażonego pora z cebulą i duszę do miękkości warzyw. Doprawiam cukrem, solą i koncentratem. Gorącymi warzywami przekładam kawałki ryby.

Najsmaczniejsza na drugi dzień :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !