Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, kakao, mleko, cukier waniliowy gotować w garnku, ciągle mieszając, przez 10 minut i odstawić do ostygnięcia. Do chłonnego dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać drewnianą łyżką. Włożyć bakalie i znowu wymieszać. Wylać masę do płaskiej formy i wstawić do lodówki. Wyjąć po kilku godzinach i pokroić według uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata34

    Dawno takiej nie jadłam..chyba ostatnio w dzieciństwie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna:) żona czasem robi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    kocham czekoladę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !