Sposób przygotowania

Cebulę obrać, posiekać, poddusić na tłuszczu. Kapustę poszatkować. Ziemniaki ugotować w łupinkach, obrać, ostudzić, przepuścić razem z cebulą oraz kapustą przez maszynkę. Do tak przygotowanej masy dodać sól do smaku oraz wbić jajko, wszystko wymieszać na jednolitą masę, uformować kotleciki, obtoczyć w bułce, usmażyć na tłuszczu, na złoty kolor. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super takie kotlety!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takich jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !