Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Cebulkę pokrojoną w kostkę smażymy na oleju, następnie dodajemy do niej fileta pokrojonego w kostkę i smażymy. Ziemniaki obieramy i kroimy w krążki smażymy. Fasolkę kroimy na 3 części i smażymy. Pieczarki smażymy osobno, usmażone dodajemy do warzyw. Na koniec kroimy pomidora i szczypiorek i dodajemy do całości. Wszystko razem smażymy aż warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku. Ryż dajemy na talerz na to warzywa.

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie i apetycznie podano...
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczne , lekkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    lubię takie kompozycje obiadowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo fajny przepis
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    jak kolorowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !