Sposób przygotowania

masło i margatynę rozpuścić, dodac wodę, cukier i kakao, zagotowac na malym ogniu czesto mieszając,zdjąć z ognia wsypac mleko, dokladnie wymieszac na gladka mase. przygotowaną mase przelożyć do formy wyrownac wierzch, ostudzic mozna schlodzic po schlodzeniu pokroic w kwadraciki. do takiej domowej czekolady mozemy dodac bakalie lub ryz preparowany, zeby za kazdym razem miala inny smak tylko trzeba pamietac ze wszystkie dodatkowe skladniki dodajemy po zdjeciu z ognia. ten przpis dobrze sie sprawdza na kinder balach

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fajny przepis, w końcu milka jest taka pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !