Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe rafaello

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 250 gram
margaryna 250 gram
mleko w proszku 250 gram
migdały 100 gram
wiórki kokosowe 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: domowe rafaello

cukier puder, miekką margarynę, mleko w proszku i kilka kropli aromatu dokładnie ze sobą mieszamy. z powstałej masy formujemy kulki w ktore wkladamy po jednym migdale i obtaczamy w wiorkach kokosowych, lekko schładzamy. smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 27.06.2012 11:14
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak