Sposób przygotowania

Przygotowanego kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy na cztery części. Każdą część nacieramy masłem. Oprószamy mąką solą i pieprzem. Dajemy do garnka delikatnie podlewamy wodą i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem do miękkości. Jak mięsko będzie miękkie wlewamy śmietanę i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no pysxny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    W śmietanie jest bardzo smaczne takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha kurczak
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smakowite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomity pomysł na dobry obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre danie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !