Sposób przygotowania

Umyte udka przyprawiamy i pieczemy w nagrzanym piekarniku do miękkości ok. 1 godziny. Zimne mięso kroimy na małe kawałeczki. W tym czasie obieramy pieczarki, kroimy w plasterki i dusimy z 2 łyżkami oliwy ok.15 min. doprawiamy do smaku, odstawiamy i chłodzimy. Groszek odcedzamy na sicie,aby usunąć nadmiar wody. Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą, skrapiamy sokiem z wyciśniętej cytryny. Do sałatki dodajemy majonez i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    fajna
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    musi być smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam takie sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna ta sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojjj takie sałatki to ja lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha sałatka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !