Sposób przygotowania

mięso umyć,pokroić na kawałki i zemleć w maszynce do mielenia mięsa.Włożyć do miski dodać przyprawę do mięsa mielonego i pieprz dokładnie wymieszać i formować z powstałej masy okrągłe hamburgery.Cebule obrać i przekroić na cztery części układać je na rozgrzanym grillu razem z hamburgerami i upiec na rumiano z obu stron często obracając.Bułki przekroić na połowę i przekrojoną stroną układać na ruszcie i podpiec,usmażone mięsne hamburgery razem z cebulą wkładać w przekrojone i podpieczone bułki,podawać z musztardą,ketchupem lub ajvarem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    takie naturalne są najzdrowsze i najsmaczniejsze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie domowe są najlepsze!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !