Sposób przygotowania

wątróbki opłukać osuszyć oprószyć Kucharkiem i pieprzem odstawić.Jabłka i cebulę obrać opłukać jabłka zostawić ze skórką i pokroić na ósemki,na patyki do szaszłyka nadziewać na przemian wątróbkę,jabłko,wątróbkę,cebulę i tak do skończenia się składników na każdym patyku z przodu i na końcu nadziać plaster ogórka konserwowego,oprószyć solą i pieprzem.Układać je na rozgrzanym grillu i upiec na złoty kolor często obracając.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na wykorzystanie wątróbki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !