Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 1 garść
czosnek 1 ząbek
oliwa 1 łyżka
ocet winny 1/2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z czerwonej fasoli

Odsączoną z zalewy fasolę, orzechy i czosnek zmielić razem na gładką masę. Następnie rozetrzeć ją z oliwą, octem, solą i pieprzem. Pyszna jako dodatek do pieczywa lub do mięs z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak