Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy i obtaczamy w nim serki camembert, bułkę tartą mieszamy z ostrą mieloną papryką (papryki dajemy według swoich upodobań). Każdy krążek sera najpierw maczamy w jajku, potem w bułce, potem jeszcze raz w jajku i jeszcze raz w bułce - tak, by dokładnie pokryły się panierką. Serki układamy na blasze lub w naczyniu żaroodpornym i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-200 stopni na około 10 minut, pilnując by panierka się nie przypaliła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Też takie robię ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    kaloryczne, ale pyszne
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !