Sposób przygotowania

cebulę i czosnek drobniutko posiekać połączyć z mięsem i podsmażyć na patelni. pieczarki, obrac ze skorek, starkowac na warzywnej o grubych oczkach, dodac do mieska, doprawic solą,pieprzem i papryką, jeszcze chwilkęsmażyć. wczesniej usmazyc nalesniki, na ktore nakladamy farsz i zwijamy, ciasno ukladamy w formie wysmarowanej tluszczem, wlewamy sos ( taki jaki nam sie podoba) posypujemy serem i zapiekamy w 180-200 stopni do zrumienienia sie sera.prosty przepis dla tych ktorym nie wychodzi faszerowanie makaronu. smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !