Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Bakłażany oczyścić z pestek i pokroić w kostkę,dodać do cebuli chwilę podsmażyć,dodać paprykę pokrojoną w kostkę,pomidory i przecier pomidorowy. Poddusić 4 minuty. Zalać bulionem,przyprawić curry i pieprzem. Gotować aż do miękkości warzyw. Na koniec gotowania wrzucić natkę pietruszki.

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Wygląda bardzo smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    z bakłażanów zupy jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    zupka bardzo przypadła mi do gustu :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mi też przypadła do gustu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !