Sposób przygotowania

Pierś marynować całą noc w śmietanie z rozgniecionym czosnkiem, solą i pieprzem. Na następny dzień wyciągnąć na grilla lub grilować na patelni w domu :)
Podawać na sałacie

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    grillowa uczta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    wygląda świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawy ten sos. muszę kiedyś tak zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujący pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smacznie sie zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !