Sposób przygotowania

Umytą żurawinę przesmażamy na patelni. Cytrynę parzymy, kroimy na pół i wyciskamy sok, aby była jedna łyżeczka. Majonez mieszamy razem z jogurtem. Wszystkie składniki łączymy ze sobą doprawiamy do smaku sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem. Przygotowany sos jest wspaniałym dodatkiem do mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyborny sosik
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny sos
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny ,smaczny sosik !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny ten sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zurawinka do mieska bedzie idealna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniały sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    do mięs-extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam do mięs

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !