Sposób przygotowania

Serek dokładnie wymieszać z nutellą i wstawić do lodówki. Ciasto francuskie rozłożyć i wyciąć prostokąty a następnie posmarować żółtkiem. Ciasto piec około 25 minut i odstawić do wystygnięcia. Przełożyć prostokąty2 warstwami masy. W celu uzyskania lepszego efektu można użyć szprycy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    super! z chęcią spróbuję!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl, jakiej wielkosci wyciac te prostokaty?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    na pewno smaczne;)
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    z nutellą muszą być przepyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    też takie robię! Uwielbiam je;)) polecam;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    chętnie bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie :) muszę spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !