Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ogórkowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 5 sztuk
ziemniaki 3 sztuki
cebula 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
porcja rosołowa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa.

Ugotować bulion z porcji rosołowej, z warzywami
Ogórki kiszone zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do bulionu wrzucić marchewkę i ziemniaki pokrojone. Gotować na małym ogniu. Przyprawić. Dodać ogórki i szklankę wody z ogórków kiszonych. Dodać liście laurowe i ziele angielskie. Wszystko razem gotować na małym ogniu. Przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak