Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiąca bagietka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1
sałata 1
pomidor 1

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca bagietka z tuńczykiem

Bagietkę przetnij wzdłuż i muśnij jej środek majonezem. Mięso tuńczyka osącz z zalewy, wrzuć do miseczki, dodaj łyżkę majonezu, sól, pieprz. Dokładnie wymieszaj, aż powstanie jednolita masa. Posmaruj połówkę bułki, na wierzchu ułóż umyte i osuszone liście sałaty oraz plasterki pomidora. Przykryj drugą połówka bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 06.07.2012 07:17
apetyczne !
joanna77 03.07.2012 20:27
rewelacja
Fiffi 01.07.2012 22:21
dobre sniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak