Sposób przygotowania

Pojemnik mieszczący 8 ułożonych herbatników, wyłożyłam folią aluminiową. Ułożyłam pierwszą porcję herbatników. Na nie wylałam masę toffi (przepis jak na krówki, tylko krócej gotowana). Ułożyłam kolejną warstwę herbatników. Budyń zrobiłam z cukrem i mlekiem. Jak ostygł zmiksowałam go z masłem i podzieliłam na dwie części. Do jednej dodałam likieru karmelowego i wyłożyłam na herbatniki. Przykryłam kolejną warstwą herbatników i położyłam krem budyniowy. Przykryłam ostatnią warstwą herbatników. Schłodziłam.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    słodkie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    baaardzo :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    apetyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pewnie smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    fajne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !