Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA Z POMIDORAMI

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

FASOLKA SZPARAFOWA 0.5 KG
pomidory 5 SZT
cebula biała 2 SZT
olej 3 ŁYŻKI
oliwa 1 ŁYŻKA
czosnek 3 ZĄBKI

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA Z POMIDORAMI

Fasolę pozbawić włókien i pokroić na połowę, poczym ugotować. Drobno pokrojoną cebulę poddusić na oleju, poczym dodać pokrojone w plastry pomidory. Dodać fasolkę i całość po przyprwawieniu podduszać chwilę po przykryciem. Wyciśnięty czosnek rozmieszać w oliwie z oliwek. Wszystkie składniki wymieszać w salaterce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 29.05.2012 07:54
mniam mniam
ilka_86 24.04.2012 12:12
bardzo lubie taką fasolkę:)
barbara11561 05.05.2011 15:30
Bardzo lubię fasolkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak