Sposób przygotowania

Jogurt połączyć wraz ze śmietaną dokładnie mieszając. Następnie dodać cukier puder i całość mieszać, aż do idealnego połączenia składników. Sos odstawić do lodówki na minimum 30 minut celem schłodzenia. Sos idealny jest do deserów lodowych.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajny też do naleśników z serem, tak myślę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    do owocow idealny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Smaczny do galaretki lub kisielu
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    sosik super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobry sosik
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię do owoców ")

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !