Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Margarynę, cukier i jajka ucieramy mikserem na jednolitą masę. Wsypujemy po trochu mąkę nadal miksując, następnie proszek do pieczenia i olejek migdałowy. Ciasto wlewamy do dużej blachy o wymiarach 28x40 cm wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne ,bo nie za suche i z galaretką...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie lubię .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ale bym zjadła kawałek :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nieraz najzwyklejsze ciasta są najsmaczniejsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciacho !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    wygląda rewelacyjnie,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ale pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wygląda rewelacyjnie,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !