Sposób przygotowania

Mąkę i jajko wymieszać z pół szklanki letniej wody i zarobić ciasto aby było miękkie. Rozwałkować wykrajać szklanką krążki. Kapustę ugotować odcisnąć i bardzo drobno posiekać. Pieczarki udusi z cebulka i zmielić. W garnku roztopić 2 łyżki masła włożyć kapustę i pieczarki wymieszać razem i doprawić odrobina przyprawy kucharek. Wcześniej przygotowane krążki z ciasta nadziewać farszem i sklejać. Gotować w osolonej wodzie podawać z zarumieniona na maśle cebulą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smacznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !