Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Płatki migdałów prażymy na rumiano na rozgrzanej patelni. Do rukoli wlewamy oliwę z oliwek, dokładnie rozdrabniamy blenderem. Wsypujemy płatki migdałów i znowu miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Szklanką wycinamy z ciasta francuskiego kółeczka. Smarujemy je przygotowanym pesto.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Podeślij chociaż jednego. Przepysznie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Beatris, już wysyłam światłowodem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dzięki. A ja jem chociaż oczami.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beata28

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !