Sposób przygotowania

Jabłka myjemy, obieramy ze skórki i nasion. Przygotowane jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach. Z utartych jabłek usuwamy nadmiar soku. Do przygotowanych jabłek dajemy cukier, cynamon i cukier waniliowy. Wszystko dokładnie mieszamy, aby cukier się rozpuścił. Tak przygotowane jabłka są smaczne dając do środka ciasta kruchego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    robię podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takie robimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne jabłka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię tak samo ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    lubię jabłka jako dodatek do ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    uwielbiam takie do szarlotki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobre też do naleśników :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Do szarlotki w sam raz :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też takie lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takie też robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super jabłuszka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !