Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Nasolone udka obsmażyć ze wszystkich stron. Przygotować beszamel: rozpuścić masło, dodać make i lekko zasmażyć. Następnie wlać zimne mleko i mieszać, aby nie powstały grudki. Wlać bulion, doprawić sola, pieprzem i gałką. Zdjąć z ognia gdy otrzymamy konsystencje kremowa.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przepysznie się zapowiadają.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo dobrze przygotowane mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    rewelacyjne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    oooo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawy pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne mięsko w pysznym sosie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszniutkie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    muszę też wypróbować ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy sposób na kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi się ten sposób przygotowania kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie mięsko w potrawce.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !