Sposób przygotowania

Wiśnie tylko opłucz i nie odrywaj ogonków . Migdały upraż na suchej patelni i wysyp na płaski talerz . Czekolady roztop oczywiście osobno każda, a potem lekko przestudż . Zanurzaj wiśnie raz w jednej raz w drugiej miseczce , a następnie obtaczaj w płatkach migdałowych i układaj na deserowym talerzyku .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    Uwielbiam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    omonmonm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !