Sposób przygotowania

Umyte i oczyszczone papryczki kroimy w paseczki. Obrane cebule w piórka. Natomiast pomidory i kabaczka kroimy w kostkę. Wszystko dodajemy do garnka i dusimy pod przykryciem ok. 15 min. podlewając niewielką ilością wody. Czosnek przeciskamy przez praskę. Następnie dodajemy oliwę, przeciśnięty czosnek oraz posiekaną natkę pietruszki. Na koniec dodajemy przecier i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    po prostu super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    po prostu super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    leczo bardzo lubię chociaż robię z cukinią , nawet na zimę do słoików można....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    lubie takie leczo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię leczo
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    leczo to moje smaki ,bardzo je lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !