Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem do białości , mleko zagotować , wsypać do niego cukier waniliowy i wymieszać połączyć z żółtkami ubijając trzepaczką . Maliny umyć , osuszyć i zmiksować i wymieszać z masą mleczno żółtkową . Zamróż . Z wafla wytnij rożki polej je przygotowanymi polewami czekoladowymi . Do pucharków nakładaj zamrożone lody i udekoruj je różkiem z wafla i kawałkami ananasa .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !