Sposób przygotowania

Owoce najpierw umyć i odstawić do odsączenia . Serek rozsmaruj na gotowym blacie tarty na wierzchu układamy owoce , mogą być i nie tylko truskawki , jeśli mamy już truskawki to pokroić je na pół . Galaretkę rozpuszczamy w połowie wody i tężejącą zalewamy tartę i odstawiamy do całkowitego stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !