Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroic na krótkie paski, obsypac przyprawą gyros i odstawić. Cebule obrać, pokroić w kostkę. Paprykę umyć, pokroić w paski. Ogórki i pomidory pokroić w kostkę. Pieczarki w plasterki. Mięso podsmażyc na oleju, dodać warzywa i dusić do miękkości podlewając wodą wg. potrzeb. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    na ciepło nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubię gyros
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    na ciepło nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię mięsko z przyprawą gyros

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !