Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z szpinakiem i serem twarogowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 4 garść
twaróg 2 łyżki
masło 2 łyzeczki
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
czosnek 2 ząbek
babeczki 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z szpinakiem i serem twarogowym

Szpinak myjemy kroimy i podsmażamy na masełku . dodajemy wyciśnięty czosnek .Mieszamy . Doprawiamy przyprawą uniwersalną do smaku i smażymy .Następnie studzimy i dodajemy twaróg mieszamy dobrze na jednolitą masę .doprawiamy sola i pieprzem do smaku .Nakładamy do babeczek .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 02.09.2012 20:49
na słono ? ciekawe
kasiaw 20.08.2012 23:03
ale zielona :)
iknkirke 02.08.2012 15:01
takich babeczek jeszcze nie jadłam
iwa643 26.06.2012 06:48
polecam na zakąskę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak