Sposób przygotowania

Wszystkie składniki warzywne na sałatkę myjemy i kroimy. Na talerzu wykładamy roszponkę, cebulę, ogórka,czarne oliwki, pomidora. Paprykę smażymy na delikatnym ogniu na masle, zostawiamy do ostygnięcia i wykłądamy na sałatkę, dynię podpalamy na suchej patelni , uważając by się nie przypaliła, dodajemy do sałatki. Na koniec polewamy oliwą z oliwek i dodajemy przyprawę do sałatek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Ooo! Musi być przepyszna!
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wyprubowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota!!!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nooo ale mi podrzuciłeś fajny przepis, super z tą papryką :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyglada swietnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kolorowa i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !