Sposób przygotowania

Skrzydełka oczyszczamy i myjemy, wkładamy do garnka, zalewamy wodą, solimy i zagotowujemy na małym ogniu. Dodajemy obrane warzywa. Cebulę obieramy, kroimy na pół i przypiekamy na ogniu i dodajemy do rosolu. Przyprawiamy i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu rosół przecedzamy i dodajemy natkę.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    najlepsza zupa pod słońcem :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny rosolek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !