Sposób przygotowania

Masło wyjmujemy z lodówki i pozostawiamy w temperaturze pokojowej. Czosnek miażdżymy i szatkujemy. Liście bazylii składamy jeden na drugim i kroimy w paski. Potem siekamy. Do masła dodajemy bazylię, sól, posiekany czosnek oraz posiekaną natkę pietruszki. Masę wyrabiamy widelcem dokładnie łącząc składniki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię masła smakowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    podpisuję się pod komentarzem wyżej:P nie wiem czemu ale naszło mnie na masło szpinakowe Oo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !