Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Porzeczki zrywamy, myjemy, a następnie pozbawiamy szypułek, przygotowujemy słoiki. Czerwone porzeczki przekładamy do słoików mniej więcej na 1/2 - 3/4 wysokości słoika.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    lubię porzeczki, więc to coś dla mnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    piekne zdjecia :) bardzo fajny pomysl na sok :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Póki co zrobiłam konfiturę porzeczkowo-truskawkową,ale jeszcze mnóstwo porzeczek mam na działce,więc do dzieła.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Michaś ma rację Twoje fotki zachęcają do zrobienia takich przetworów:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    coś dla mnie!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm na pewno, by mi smakował:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    SUPER ZACHĘCAJĄCO WYGLĄDAJĄ
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    robiłam zazwyczaj z czarnej bo uwielbiam ale z czerwonej też jest pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !