Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Przygotować blaszkę do pieczenia, taką z 3 jedynie niskimi bokami. Posmarować ją delikatnie tłuszczem i koniecznie wyłożyć pergaminem. Zagiąć papier z każdego boku.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    rewelacja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak duża jest blaszka, jakie są jej wymiary?
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Blaszka, na której piekę ma 26 x 40 cm, ale zaginam papier do góry jakieś 7 cm przed końcem blaszki, więc o tyle ciasto jest "krótsze". Można zrobić na całej długości, jednak będzie większe, chociaż cieńsze - więcej bitej śmietany trzeba będzie dołożyć. I owoców.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !